"Van Egten Reisorganisatie ... net dat beetje service meer!!!"

Wij organiseren voor u een " reis op maat! ".

Gezien onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij voor u elke gewenste reis naar uw specifieke wensen samenstellen.

Middagtochten, dagtochten of meerdaagse reizen naar binnen en buitenland .

Wij maken graag een offerte voor uw " reis op maat " na een oriënterend gesprek, waarin u ons uw wensen kenbaar maakt.

MIDDAGTOCHTEN.

Yakult Europe te Almere.
Wie kent ze niet die kleine flesjes Yakult, maar wat is het eigenlijk.
Dit is wel de meest betaalbare bestemming welke we kunnen aanbieden. Het bezoek aan Yakult is  incl. koffie.thee beeldpresentatie en Rondleiding met uitleg.

Tingieterij Flevotin te Zeewolde.
Ervaar het oud-hollandse tingieterijambacht bij Flevotin te Zeewolde. U ziet het gehele productieproces tijdens de rondleiding. Tevens heeft u de gelegenheid om het winkeltje te bezoeken met allemaal tinnen-artikelen.

DAGTOCHTEN.

 De Waterbuffelfarm en N.O.P.
Een rit naar Oldemarkt waar we de Waterbuffelfarm vinden. De Waterbuffels leven in de Weerribben U ziet ze hier en kunt ze aaien ook  de kalfjes enz. Verder maken we dag rond met een rit door de Noord Oost Polder.

Stoeterij Het Swarte Paert plus Rondrit Opsterland.
In Hemrik vinden we de Stoeterij “Het Swarte Paert” Hier kunt u genieten van cultuur en historie van het Friese paard.Nadien naar Beetsterzwaag voor de lunch en aansluitend rondrit met gids ( incl. gedichten, uitleg over de Friese turfroute en de Opsterlandse Adel ).door de gemeente Opsterland ( 16 Friese dorpen).met tussendoor bezoek aan Beleef en Kaasboerderij de Deelen ( Modern Melkveebedrijf en kaasmakerij).

Vrouw zoekt Boer-tour.
Deze rit brengt ons naar de Kloosterboerderij Bleyendael te Sellingen incl. biologische koffie met een kloostermop. U kunt hier gezellig rond snuusteren in het winkeltje met streekproducten en een bezoek aan de prachtige Blaarkoppen.met tevens het aanschouwen van een Melkrobot.
En aansluitend een bezoek aan Boer Geert. Beroemd geworden bij 10 miljoen Nederlanders door zijn optreden in Boer zoekt vrouw. We bezoeken zijn aardbeienbedrijf incl. rondleiding.
Echt een gezellig, leerzaam en hilarisch arrangement.

Alpaca Flevoland.
Wist u dat er alpaca’s rondlopen nabij Rutten in de N.O.P. Het zijn prachtige vriendelijk,intelligente maar vooral nieuwsgierige dieren We beginnen met een informatieve en leuke introductiefilm over de Alpaca’s, daarna gaat u ze echt zien.
Na het bezoek kunnen we de dag verder invullen met b.v. een bezoek aan Urk met een Rondvaart, een bezoek aan de Winproeverij Groot Vertrouwe te Creil, eventueel naar de Orchideenhoeve te Luttelgeest, Tapijtmuseum te Genemuiden of iets anders. In onderling overleg kunnen we de gehele dag invullen geheel naar uw wensen.

Bloesem-Arrangement. Is 4 uur varen door de Betuwe. 
Bij deze rit naar het hart van de Betuwe en kan het gehele jaar door  waarbij we willen opmerken dat de Bloesem bloeit tussen maart en mei ( afhankelijk van het weer).
Bij aankomst in Leerdam stappen we aan boord van boot wqelke Rolstoel toegankelijk is en Tevens voorzien is van grote rolstoeltoeiletten.

Oranjemuseum en de tuin van Kasteel Warmelo met zandsculpturen.
Een boeiende rit naar het hart van Twenthe t.w. Diepenheim.Het Oranjemuseum t.w. het Nieuwe Haghuis in Diepenheim. Veel Oranje curiosa over het Oranje –en?of het Koningshuis en hun telgen. Het Huis Warmelo werd bewoond voor Prinses Armgard. De tuin van ca. 7 ha heeft een gemarkeerde wandelroute en zo maakt u kennis met 4 eeuwen tuinarchitectuur.

Body Worlds: The Happines Project.
Deze spectaculaire tentoonstelling met echte geprepareerde lichamen heeft een permanente locatie gevonden in Amsterdam. Het klinkt enger dan het is, want het is zeer mooi en smaakvol gedaan. Dit is een verhaal over gezondheid, verschillende manieren van leven en als rode draad het thema geluk in “The Happiness Projekt” wat is geluk en waarom.

Pittoresk Volendam en het Schiereiland Marken.
Volendam staat wereldwijd bekend om de prachtige haven en vele beroemde Nederlandse artiesten Echt de Parel van de Zuiderzee.
Op Marken is er niet zoveel veranderd. Het voormalig eiland straalt nog steeds een oase van rust uit. Een wandeling langs de ophaalbruggen en smalle steegjes laat de echte charme van het schiereiland zien.

Emssperrwerk ( Eemskering) en de stad Leer.
In Gandersum ( Nrd. Duitsland) vinden we de grootste stormvloedkering van Duitsland, vergelijkbaar met de Nederlandse Deltawerken. We krijgen hier een Rondleiding en videopresentatie met uitleg enz.. Verder staat een bezoek met Rondvaart door de haven van Leer op het programma.


Van Egten Reisorganisatie waar kwaliteit en service voorop staan.


Van Egten Reisorganisatie
De Lisdodde 4
8064 HD Zwartsluis
Tel. : 038 – 3866049
Website: www.vanegten.nl
E-Mail: info@vanegten.nl
Digitale Nieuwsbrief van "Van Egten Reisorganisatie"
webdesign ROKO@Profitech