Kerstmarkten 2011, Wintersport 2012, groepsreis/ groepsreizen

goedkoop,groepsdagtochten,groepsreizen,busreizen,actieve dagtochten,groepsreis jongeren
Untitled

Belangrijk om te weten

* Komt u liever langs?
U kunt alle arrangementen telefonisch of per fax of e-mail reserveren. Komt u liever langs dan bent u van harte welkom in Zwartsluis. Maak wel even een afspraak dan rekenen wij op u.

* Prijzen.
De in deze arrangementengids vermelde prijzen zijn per persoon en gelden bij een groepsgrootte van minimaal 35 personen en een vertrekpunt in de regio 'Kop van Overijssel', tenzij anders vermeld.

* Vrijplaatsen
1 persoon vanaf 40 betalende personen per touringcar.

* Wijzigingen en voorwaarden
  • In personen aantal: uiterlijk 2 dagen voor vertrek, hierna wordt bij een minder aantal personen het laatst opgegeven aantal in rekening gebracht.
  • In busgrootte: is binnen genoemde termijn soms niet meer mogelijk. Bespreek een en ander tijdig met ons.
  • In tijdsduur: indien de rit, op uw verzoek en in overleg met de chauffeur, langer duurt dan overeengekomen, dan berekenen wij een toeslag van EURO: 45,00 per uur (mits binnen wettelijke normen toegestaan).
    Bij uitloop in reisduur waarbij sprake is van overschrijding van de rijtijdenwet dienen wij u tevens de extra kosten voor afloschauffeurs te berekenen.
  • De standaardmaat touringcar is 49 personen, grotere of kleinere touringcars zijn alleen na overleg mogelijk.
  • Voor wijzigingen/annuleringen anders dan hierboven, gelden de algemene vervoers- en reisvoorwaarden van KNV/Busvervoer Nederland.
  • Voor verzorging: kunnen afwijkende voorwaarden voor wijziging­ en annuleringen gelden.Hier gelden de voorwaarden zoals gebruikt door de verschaffer van de verzorging.
* Onderbezette plaatsen.
Indien uw gezelschap uit minder personen bestaat dan hierboven is omschreven, dan spreken we van onderbezette plaatsen in de touringcar. In zo'n geval worden de onderbezette plaatsen doorberekend

* Diėten
Mits van te voren aangemeld kunnen we hier zorg voor dragen. Wij kunnen geen verantwoording aanvaarden voor niet nagekomen afspraken door derden.

* Rolstoelen
We kunnen voor u een touringcar inzetten welke beschikt over een hydraulische lift, zodat ook rolstoelgebruikers meekun­nen. We willen opmerken dit vroegtijdig te melden, i.v.m. met indeling en samenstelling van het programma. We geven u gaarne elke gewenste informatie.
Voor een liftbus wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht.

* Verzekeren is verstandig
Problemen voor of tijdens uw uitstap zijn al erg genoeg. Sluit daarom, om in ieder geval de financiele pijn te verzachten een reis- en of annuleringsverzekering af. Sluit u geen verzekering af, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de financiėle gevolgen en kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

* Geldig reisdocument
Voor alle grensoverschrijdende arrangementen dient u in het bezit te zijn van een geldig grensdocument. Hiervoor bent u ten alle tijden zelf verantwoordelijk.

* Voorbehoud
De prijzen, voorzover vermeldt op deze website, zijn met de grootst mogelijk zorgvuldigheid samengesteld. Voor eventuele fouten zijn wij niet verantwoordelijk. Mochten er in de loop der tijd onverwachte prijsverhogingen plaats vinden zoals B.T.W., brandstofprijzen etc., dan behouden we ons het recht voor deze door te berekenen.

* Algemene voorwaarden
Op al het touringcarverhuur zijn de algemene vervoers- en reis­ voorwaarden van KNV/BUSVERVOER NEDERLAND, gedeponeerd op 18 januari 2002 onder nr, 12/2002 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te 's Gravenhage van toepassing.

Laatste nieuws

25-1-2017

Nieuwsbrieven


25-1-2017
Nu 'online' offerte aanvragen voor:


Referenties

Belastingdienst [Appeldoorn]
Al vele jaren lang heeft reisorganisatie v Egten de meest uiteenlopende busreizen verzorgd voor onze personeelsvereniging.(PV FOQUS)
Dit liep uiteen van bezoeken aan kerstmarkten, meerdaagse reizen naar binnen en buitenland, dagtrips naar evenementen, wintersport enz.enz.
Geef je wensen maar door aan v. Egten en het wordt geregeld en ook nog eens tegen een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding.
Leo Ligtenberg

"De Molleboon" [Groningen]
Onze reis is weer, zoals we van je gewend zijn, 'op rolletjes' verlopen.
Reiscommissie "De Molleboon"

ANBO afd. Hasselt
Ons reisje was ook nu weer, zoals vanouds, geweldig goed verzorgd.
Dina Peper-v.d. Werf; Secr.

Zuyderzee College
Onze wintersporttocht, dit jaar naar Winterberg, was perfect verzorgd.